top of page

Politica de RETUR

1.     La recepționarea mărfii, Clientul trebuie să se asigure că Produsele livrate corespund din punct de vedere calitativ și cantitativ așteptărilor sale. În caz contrar, Clientul poate să ne contacteze apelând numărul de telefon 0753.014.090 sau prin e-mail la adresa info@uptodatefarmer.eu pentru a remedia situația creată în cel mai scurt timp posibil.

2.     In cazul Produselor vândute de Evolve Team SRL prin intermediul paginii web www.uptodatefarmer.ro:

·        Potrivit legislației in vigoare, Clientul are dreptul să se retragă din Contract, respectiv să returneze un Produs în termen de 14 zile calendaristice, fără invocarea niciunui motiv și fără a suporta alte costuri decât cele de livrare.

·        Perioada de retragere din Contract (de returnare a unui Produs) expiră în termen de 14 zile calendaristice de la:

·        ziua în care Clientul sau un terț desemnat de Client, care nu este transportatorul, intră în posesia fizică a comenzii – în cazul în care toate Produsele ce au făcut obiectul comenzii au fost livrate în același transport;

·        ziua în care Clientul sau un terț desemnat de Client, care nu este transportatorul, intră în posesia fizică a ultimului Produs – în cazul în care Clientul comandă printr-o singură comandă mai multe Produse si acestea au fost livrate separat;

1.     Returnarea Produselor se va realiza exclusiv la adresa comunicata de vanzator.

2.    Pentru a-si exercita dreptul de retragere din Contract (de returnare a unui Produs) Clientul trebuie să ne informeze despre decizia acestuia de a se retrage din prezentul Contract, trimițând o declarație neechivocă (de ex. o scrisoare transmisă prin poștă sau e-mail) la adresa comunicata de canzator sau e-mail: info@updatefarmer@eu).

Clientul poate folosi în acest sens formularul de retragere/ retur produse, pe care îl poate descărca din secțiunea „Formular de retur” de pe pagina web www.uptodatefarmer.ro .

Pentru respectarea termenului de retragere din Contract (de returnare a unui Produs) este suficient să primim notificarea privind exercitarea dreptului de retragere/ retur înainte de expirarea termenului prevăzut mai sus.

1.     In cazul în care Clientul solicită retragerea din contract în cadrul termenului legal de retragere din Contract, trebuie să returneze și eventualele cadouri care au însoțit Produsul pe care dorește sa-l returneze.

2.     In cazul în care Clientul solicită retragerea din contract în cadrul termenului legal de retragere din Contract, se aplica următoarele reguli:

·        daca prețul Produsului a fost achitat de către Client, acestuia i se va rambursa respectivul preț, inclusiv costurile de livrare (cu excepția costurilor suplimentare care rezultă din faptul că, Clientul a ales o altă modalitate de livrare față de livrarea standard propusă) în termen de 14 zile de la data la care Clientul a informat Evolve Team SRL asupra deciziei sale de retragere din Contract, cu condiția ca returul sa fie permis de lege.

·        rambursarea sumei se va efectua folosind aceleași modalități de plată ca și cele folosite de Client pentru achitarea prețului Produsului respectiv, cu excepția cazului în care Clientul își exprima acordul prealabil și expres cu privire la o altă modalitate de plată.

1.     Evolve Team SRL va amâna rambursarea sumei plătite până la primirea Produselor vândute sau până la primirea unei dovezi conform căreia acestea au fost expediate.

2.     In cazul în care Clientul solicită retragerea din contract în cadrul termenului legal de retragere din Contract, singurele costuri suportate de Client sunt cheltuielile directe de returnare a Produsului.

3.     Nu pot face obiectul dreptului de retragere:

·        furnizarea de produse care nu sunt pre-confecționate și pentru a căror realizare este obligatorie o selecție sau o specificație din partea Clientului sau care au fost personalizate după nevoile individuale ale Clientului,

·        furnizarea de produse care sunt, după livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente;

1.     Nu se acceptă returnarea Produselor asupra cărora au fost efectuate intervenții neautorizate, cele care prezintă urme de uzură sau folosire excesivă, zgârieturi, ciobituri, lovituri, șocuri mecanice / electrice, produsele cărora le lipsesc accesorii.

2.     In cazul returnării produselor, Clientul este responsabil doar in ceea ce privește diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si funcționarii produselor. Produsul returnat trebuie sa fie însoțit de toate documentele cu care a fost livrat Produsul

WhatsApp%20Image%202020-04-17%20at%2015.

UpToDate Farmer

Hranitori cu autoservire.
Viitoarea generatie de hranitori si adapatori pentru ferme !

Hranitoare pasari, hranitoare pasari salbatice, hranitori automate pasari, adapatoare pasari, adapatori automate pasari

bottom of page