top of page

POLITICA DE RETURNARE

 

Dacă aveți un articol care trebuie returnat, vă rugăm să trimiteți un e-mail evolve.team.srl@gmail pentru a spune că doriți să returnați articolul. Ar trebui să completați Formularul nostru de solicitare de returnare pentru a vă asigura că drepturile dvs. de returnare nu sunt încălcate. Puteți completa acest Formular de retur, dați clic pe Trimiteți formularul și acesta ne este trimis automat prin e-mail sau, prin e-mail, și să ne trimiteți o copie ca atașament.

Dacă decideți că nu mai solicitați mărfurile în termen de 14 zile de la data primirii mărfurilor („perioada de răcire”), vă oferim o rambursare completă a valorii produselor, excluzând taxele de transport inițiale, în conformitate cu Directiva UE privind drepturile consumatorilor, adică retur. costurile de livrare sunt rambursate în limita de 20 EUR.

Vă rugăm să returnați mărfurile neutilizate în ambalajul original cu un Formular de solicitare de returnare completat și vă vom rambursa cardul de plată. Trebuie să ne returnați bunurile în termen de 14 zile de la informarea despre anularea dvs. Rambursarea dvs. va fi plătită în termen de 4 zile de la primirea bunurilor returnate.

Pentru mărfurile returnate în perioada de 14 zile de „răcire”, ne rezervăm dreptul de a vă percepe costul de livrare pentru retur.
Ne puteți suna pentru a ne spune despre dorința dvs. de a vă anula contractul și vă vom sfătui cu privire la cea mai bună metodă de returnare, dar dreptul dvs. de anulare trebuie exercitat și în scris, de ex. prin e-mail.

Returnarea mărfurilor nedorite poate fi fie prin curier, fie prin poștă, caz în care putem aranja o etichetă de retur dacă doriți.

Pentru bunuri defecte sau deteriorate: Vă rugăm să ne anunțați imediat prin telefon sau e-mail dacă găsiți bunurile deteriorate sau defecte la primire și o vom înlocui imediat. Ne puteți suna în legătură cu un articol deteriorat sau defect, dar ar trebui să ne trimiteți un e-mail pentru a respecta politica noastră de returnare.

 

Vă rugăm să vă asigurați că mărfurile sunt returnate în stare nouă și în ambalajul original. Mulțumesc.

Drepturile dumneavoastră de a returna bunuri sunt protejate prin Directiva UE privind drepturile consumatorilor.

WhatsApp%20Image%202020-04-17%20at%2015.

UpToDate Farmer

Hranitori cu autoservire.
Viitoarea generatie de hranitori si adapatori pentru ferme !

Hranitoare pasari, hranitoare pasari salbatice, hranitori automate pasari, adapatoare pasari, adapatori automate pasari

bottom of page