top of page
Caută

Avantaje si dezavantaje ale diferitelor modele de Hranitori pentru pasari


Hrănitorile automate pentru găini oferă multe avantaje comparat cu hrănitorile tradiționale.

In primul rând, ajută la reducerea risipei și, în al doilea rând, mențin hrana proaspătă pentru o perioadă mai lungă de timp.



Modelul clasic este perfect pentru puii mici de până la 2-3 săptămâni. Puii mici dorm împreună și mănâncă în același timp, așa că este esențial să aibă mai multe spații de hrănire, ușor accesibile, pentru acest grup de vârstă.


Dezavantaje: Trebuie scuturata din când în când, deoarece hrana se poate bloca, lăsând puii fără mâncare; Hrana nu este întotdeauna curată și se umezește; Nu este potrivita pentru utilizare la exterior.



Hranitoarea cu pedala pentru găini ar trebui să prevină accesul șobolanilor și al păsărilor sălbatice. Cu toate acestea, am observat câteva dezavantaje în utilizarea acestei hranitori.


Pe măsură ce găinile fac risipă(si fac destula), hrana va ajunge sub pedală și nu va putea fi preluata de alte găini. Aceasta va rămâne acolo și va atrage șobolani și păsări sălbatice. Un alt dezavantaj este ca doar o gaina, maxim doua, se pot hrani in acelasi timp.


Porturi de hrana DIY

Aceste porturi de hrana oferă cumpărătorului posibilitatea de a le instala singur pe orice recipient, mai mare sau mai mic. Desi se proclama anti-risipa, forma lor permite gainilor sa facă multă mizerie.

Dacă plănuiti să plecati în vacanță, nu va bazati pe ele. Găinile ar putea să împrăștie hrana pentru șobolani și păsări sălbatice în primele 3 zile și să rămână fără hrană în zilele următoare.





Hranitoarea pentru gaini UpToDate Farmer




Avand porturile de hrana in unghi de 90 si reduse la interior, gainile risipitoare au dificultati in a scoate hrana afara.


Pasarile au permanent hrana la dispozitie fara nici o interventie umana.

Poate fi utilizata la exterior, ploaia nu ajunge la hrana.






Comments


371858382_10230168557867176_7720867826422292403_n.jpg

Viitoarea generatie de hranitori si adapatori pentru ferme !

Hranitoare pasari, hranitoare pasari salbatice, hranitori automate pasari, adapatoare pasari, adapatori automate pasari

bottom of page